bruidsfotograaf De Verdraagzaamheid Zaltbommel

Lisa Paul

Love is in the air

Trouwdatum:: 21-07-2017
Thema:: Bruidsfotograaf Zaltbommel, Tramkade Den Bosch en de Verdraagzaamheid Zaltbommel
:
:

Tramkade ‘s-Hertogenbosch en De Verdraagzaamheid Zaltbommel

De bruiloft van Lisa en Paul

Hoe haal je alles uit je bruiloft wat er in zit? Wat dacht je hiervan? Afgelopen zomer mocht ik de bruiloft van Lisa en Paul fotograferen. Na de getting ready en de first look gingen we naar de Tramkade in ‘s-Hertogenbosch voor een super gave industriële fotosessie. Op deze locatie heb je prachtige silo’s met graffiti. Ik kon het dan ook niet kon laten om mijn drone te gebruiken. Daarna gingen we voor de ceremonie en de rest van de dag naar De Verdraagzaamheid in Zaltbommel. Een heel mooi authentieke pand op een magnifieke plek aan de Waalkade. Daar in de natuur hebben we vervolgens nog hele mooie foto’s kunnen maken. ’s Avonds op het feest ging het dak eraf.

Lisa en Paul onwijs bedankt dat ik jullie bruiloft mocht fotograferen. Geniet van de liefde en van elkaar!

Wil jij jouw onvergetelijke dag ook vast laten leggen?

Lisa over haar bruidsfotografie:

“Toen we Freek zijn website bezochten waren we meteen onder de indruk van zijn foto’s. Niet alleen de kwaliteit maar ook zijn (journalistieke) stijl sprak ons erg aan. Dat gevoel werd versterkt tijdens een afspraak in zijn studio.

Op de dag zelf kwam Freek’s passie voor bruidsfotografie goed naar voren: hij is onzichtbaar tijdens de persoonlijke momenten en bij de fotosessies begeleidde hij ons rustig maar dolenthousiast.

Iedereen, maar vooral wijzelf, zijn zeer te spreken over het album. Zowel over de foto’s als de kwaliteit en lay-out van het album zelf. We zullen over tig jaar nog steeds de sfeer van deze prachtige dag kunnen terug beleven!

Freek wil zichzelf continu blijven verbeteren en dat zie je terug in het resultaat!”

bruidsfotograaf De Verdraagzaamheid Zaltbommel
Lisa Bruidsfotografie van Lisa en Paul

 

Wil jij jouw onvergetelijke dag ook vast laten leggen?

GDPR Consent

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Klik op instellingen om je voorkeuren te wijzigen of lees ons privacy beleid door.

Privacy policy
error: De inhoud van deze website is beschermd.
Neem contact op