Bruidsfotografie – Joyce en Vincent

Joyce is net als ik al jaren lang fulltime actief in de trouwbranche en werkt super hard om bruidsparen de mooiste dag van hun leven te geven. Hoe speciaal was het dan ook dat Joyce aan me vroeg om haar bruiloft te fotograferen. Het is en blijft iedere keer weer fantastisch om de liefde tussen 2 mensen vast te leggen.

Enorm gaaf was ook de locatie van de bruiloft. Het wordt ook het stoerste hotel in de duinen genoemd. Het Badhotel Rockanje ligt aan de kust van Voorne-Putten in een prachtig natuurgebied dat wordt gekenmerkt door duinen, loof- en naaldbos. Een aanrader als je van rust en natuur houdt! Een magisch plek, waarbij ik door de combinatie van het grote zwembad buiten en naaldbomen me af en toe af vroeg of ik niet Zuid-Spanje beland was.

Ook binnen in het hotel keek in mij ogen uit. Een grote lodge in Noord-Amerikaanse stijl en een grote brasserie met in het midden een gezellige open haard met knisperend haardvuur. Al met al een hele mooi plek om foto’s te maken en om zeker nog eens terug te komen.

Joyce en Vincent onwijs bedankt dat ik bij deze bijzondere dag van jullie leven aanwezig mocht zijn. Het was een eer om jullie herinneringen te fotograferen. Een ongelooflijke ervaring die ik nooit zal vergeten. Geniet van de liefde en van elkaar!

Vincent over zijn bruidsfotografie

“Na een leuke introductie hebben wij gekozen voor Platimo. Freek vertelde ons hoe een dag eruit kan zien en hoe hij dit vastlegt. Niet de geijkte foto’s, maar juist die spontane momenten. Op 23 april zijn wij getrouwd. Het was een fantastische dag waarbij Freek om ons heen bezig was, maar op een manier dat je het niet merkte. Hij hield rekening met onze wensen en verzoeken. Alles verliep zoals het moest zijn. Het ritje naar het strand was er een om nooit te vergeten. Met z’n vijven in zijn (te) kleine auto, maar uiteindelijk schitterende foto’s. De door ons gekozen fotoboeken zien er mooi uit. Het blijft leuk om er doorheen te blijven bladeren.

Vincent

Bruidsfotografie van Joyce en Vincent