Bruidsfotografie – Yvette en Nils

Wat heb je nodig voor de perfecte bruiloft? Een leuk bruidspaar, een hele mooie bruidsjurk, een goed trouwpak en een paar fantastische trouwschoenen. Maar wat doe je als je als bruid niet de schoenen kan vinden die je mooi vindt? Daar had Yvette een heel mooi plan voor verzonnen. Ze had haar schoenen zelf beschilderd. Wat een fantastisch en creatief plan. En om alles één geheel te laten zijn had ze ook de schoenen voor de bruidskinderen meegepakt.

In een Austin Healy cabrio reden we richting Bovendonk in Hoeven voor de ceremonie. De regen mocht de pret niet drukken er werd met open dak en paraplu gereden.  Het zorgde voor unieke foto’s. Iets wat zeker ook van toepassing was voor de first look net voor de ceremonie. Als verrassing had Yvette een doedelzak speler en trommelaar geregeld. Nils die van niets wist was aangenaam verrast.

Tijdens de ceremonie hadden Yvette en Nils mooie speeches voor elkaar en was de vader van de bruidegom zichtbaar geroerd. Na de ceremonie waren de toost en de taart. Het aansnijden hiervan ging niet zonder slag of stoot, maar na een paar pogingen kwamen we er achter dat er nog taartkarton in de taart zat.  Ook konden sommige kleine gasten niet wachten op een eerste hap.

De fotoreportage van het bruidspaar maakten we ook op deze locatie. Waarbij we in de fantastische bibliotheek mooie foto’s hebben kunnen maken. Daarna wat het tijd voor de groepsfoto’s, maar daar zat niet iedereen op te wachten. Om  de dag helemaal perfect te maken volgde er nog een knalfeest en een mooie laatste foto van de dag.

Yvette en Nils onwijs dankt dat ik jullie bruiloft mocht fotograferen. Geniet van de liefde en van elkaar!

Yvette over haar bruidsfotografie

“Supergave foto’s! Freek heeft geweldige foto’s gemaakt, waardoor je de dag echt helemaal herbeleefd. Het zijn prachtige, spontane foto’s met mooie lichteffecten, precies wat we zochten! Heel blij mee!

Yvette

Bruidsfotografie van Yvette en Nils