bruidsfotograaf utrecht

Trouwen bij Buitenplaats Amerongen, Utrecht

Bruidsfotografie – Rowena en Mark

De bruiloft van Rowena en Mark had alles wat je graag zou willen wensen. Een leuk en spontaan bruidspaar, gezellige gasten, een mooie locatie en fantastisch weer.  Wel dacht ik ’s ochtends vroeg wat doen al die in het oranje geklede mensen bij het hotel van de bruidegom? Wat was nu het geval.  Die zelfde locatie was ook het verzamelpunt voor bussen die naar Max Verstappen in Zandvoort gingen. Pfieww even dacht ik dat ik de dresscode had gemist 😉 

 

Rowena en Mark hadden ervoor gekozen om elkaar bij de ceremonie voor het eerst te zien. Wat ik erg leuk vind, omdat het begin van de plechtigheid hierdoor wat extra’s krijgt. Een ceremonie die eveneens vol zat met leuke momenten. Zo werd het gras door sommige gasten aan nadere inspectie onderworpen.  Met een gezellige borrel en een avond vullend diner was het een fantastische dag. 

 

Rowena en Mark onwijs bedankt dat ik bij deze bijzondere dag van jullie leven aanwezig mocht zijn. Het was een eer om jullie herinneringen te fotograferen. Een ongelooflijke ervaring die ik nooit zal vergeten. Geniet van de liefde en van elkaar!

 

GDPR Consent

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Klik op instellingen om je voorkeuren te wijzigen of lees ons privacy beleid door.

Privacy policy
error: De inhoud van deze website is beschermd.
Neem contact op