Bruidsfotografie – Rowena en Mark

De bruiloft van Rowena en Mark had alles wat je graag zou willen wensen. Een leuk en spontaan bruidspaar, gezellige gasten, een mooie locatie en fantastisch weer.  Wel dacht ik ’s ochtends vroeg wat doen al die in het oranje geklede mensen bij het hotel van de bruidegom?

Wat was nu het geval.  Die zelfde locatie was ook het verzamelpunt voor bussen die naar Max Verstappen in Zandvoort gingen. Pfieww even dacht ik dat ik de dresscode had gemist ;-)

Rowena en Mark hadden ervoor gekozen om elkaar bij de ceremonie voor het eerst te zien. Wat ik erg leuk vind, omdat het begin van de plechtigheid hierdoor wat extra’s krijgt.

Een ceremonie die eveneens vol zat met leuke momenten. Zo werd het gras door sommige gasten aan nadere inspectie onderworpen.  Met een gezellige borrel en een avond vullend diner was het een fantastische dag.

Rowena en Mark onwijs bedankt dat ik bij deze bijzondere dag van jullie leven aanwezig mocht zijn. Het was een eer om jullie herinneringen te fotograferen. Een ongelooflijke ervaring die ik nooit zal vergeten. Geniet van de liefde en van elkaar!

Rowena over haar bruidsfotografie

“Niks anders dan lof voor Freek. Wat heeft hij onze dag prachtig vastgelegd. Hij weet precies op het juiste moment een foto te maken. Hierdoor hebben we hele bijzondere momenten vastgelegd.

Freek heeft aan de volledige dag deelgenomen. Van het aankleedmoment met mijn man totdat we weggingen. Hij was er en toch ook weer niet. Ik heb geen moment het gevoel gehad dat hij continu foto’s aan het maken was. En de foto’s tbv de fotorapportage zijn prachtig! Hij heeft absoluut gevoel voor lichtinval waardoor we prachtige foto’s hebben gekregen. Ook wist hij op een spelende manier ervoor te zorgen dat wij niet het gevoel hadden dat we aan het poseren waren. Datzelfde geldt voor onze kinderen. De kinderen vonden het geweldig om op de foto te gaan. Het uitzoeken van de foto’s voor het foto album was ook zeker niet makkelijk. Als het aan mij had gelegen dan hadden al zijn foto’s erin mogen staan.

De communicatie met Freek was ook goed en verliep erg soepel. Voor en tijdens ons huwelijk kon ik regelmatig even met hem sparren om te weten wat ik moest doen. Freek heeft super veel ervaring en dat merk je zeker.”

bruidsfotograaf utrecht
Rowena

Bruidsfotografie van Rowena en Mark