trouwen bij de Heische Hoeve

Trouwen bij de Heische Hoeve

Bruidsfotografie – Josine en Jordy

Een bruiloft is voor de meeste bruidsparen een van de mooiste en indrukwekkendste momenten van je leven. Een fantastische dag met al je vrienden en familie om je heen waarmee je alle leuke dingen deelt. Een van de tips die ik altijd aan mijn bruidsparen geef is plan een momentje voor jezelf op de dag. Dan kan je even stil kan staan bij alles wat er gebeurt. Deze bruid pakte even haar moment tijdens de borrel. Ze nam een stoel, ging in de zon zitten en deed haar ogen dicht. Even helemaal in het hier en nu zijn. Een fantastisch moment en het toppunt van mindfulness. Het werd nog erg laat die dag waarbij het dak eraf ging. 

 

Josine en Jordy onwijs bedankt dat ik bij deze bijzondere dag van jullie leven aanwezig mocht zijn. Het was een eer om jullie herinneringen te fotograferen. Een ongelooflijke ervaring die ik nooit zal vergeten. Geniet van de liefde en van elkaar!

 

GDPR Consent

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Klik op instellingen om je voorkeuren te wijzigen of lees ons privacy beleid door.

Privacy policy
error: De inhoud van deze website is beschermd.
Neem contact op