Bruidsfotografie – Sylvana en Florian

Op iedere bruiloft gebeuren er dingen die je als fotograaf altijd zullen bijblijven. Dit was ook zeker van toepassing op de bruiloft van Sylvana en Florian. Zo begon de ochtend met het fotograferen van de bruidgom onder de douche. Iets wat hij graag als verrassing voor zijn bruid wilde hebben vastgelegd. Vervolgens gingen we naar de barbier om alles tot in de puntjes bij te werken. De aankomst bij de ceremonie was met een bakfiets. Er werd een houtblok doormidden gezaagd en met bijlen gegooid.

Allemaal erg bijzonder om te mogen fotograferen! Als klap op de vuurpijl was er een bijzondere openingsdans met vinyl platen en big band swing muziek!

Sylvana en Florian onwijs bedankt dat ik bij deze bijzondere dag van jullie leven aanwezig mocht zijn. Het was een eer om jullie herinneringen te fotograferen. Een ongelooflijke ervaring die ik nooit zal vergeten. Geniet van de liefde en van elkaar!

Sylvana over haar bruidsfotografie

“Het contact met Freek vooraf verliep heel soepel en Freek stelt goede vragen tijdens de gesprekken vooraf waardoor je echt goed na gaat denken over wat en wie je graag mooi gefotografeerd wilt hebben. Freek heeft goed naar onze wensen geluisterd en prachtige foto’s gemaakt. Je merkt bijna niet dat hij er is, hij is heel subtiel aanwezig (in positieve zin). Freek is een heel getalenteerde fotograaf met te gekke creatieve ideeën. Ik raad hem daarom dan ook aan iedereen aan!”

De communicatie was vanaf het begin heel open en hij zorgt ervoor dat er veel vertrouwen is tussen hem en ons.

Hij heeft echt een passie voor zijn werk wat je overal terug ziet!”

bruidsfotograaf rotterdam
Sylvana

Bruidsfotografie van Jenny en Joey