bruidsfotograaf rotterdam

Trouwen bij de Vreemde Vogel Vlaardingen

Bruidsfotografie – Sylvana en Florian

Op iedere bruiloft gebeuren er dingen die je als fotograaf altijd zullen bijblijven. Dit was ook zeker van toepassing op de bruiloft van Sylvana en Florian. Zo begon de ochtend met het fotograferen van de bruidgom onder de douche. Iets wat hij graag als verrassing voor zijn bruid wilde hebben vastgelegd. Vervolgens gingen we naar de barbier om alles tot in de puntjes bij te werken. De aankomst bij de ceremonie was met een bakfiets. Er werd een houtblok doormidden gezaagd en met bijlen gegooid. Allemaal erg bijzonder om te mogen fotograferen! Als klap op de vuurpijl was er een bijzondere openingsdans met vinyl platen en big band swing muziek!

 

Sylvana en Florian onwijs bedankt dat ik bij deze bijzondere dag van jullie leven aanwezig mocht zijn. Het was een eer om jullie herinneringen te fotograferen. Een ongelooflijke ervaring die ik nooit zal vergeten. Geniet van de liefde en van elkaar!

 

 

 

GDPR Consent

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Klik op instellingen om je voorkeuren te wijzigen of lees ons privacy beleid door.

Privacy policy
error: De inhoud van deze website is beschermd.
Neem contact op