Bruidsfotografie – Denise en Tom

Een prachtig bruidspaar en een hele speciale datum. De bruiloft van Tom en Denise was op Valentijnsdag. De dag van de liefde. Veel romantischer kan je het bijna niet krijgen! De bruiloft vond plaats bij Fifth NRE. Een sfeervol fabrieksgebouw en een van de oudste en bekendste plekken in het centrum van Eindhoven. De dag had alles wat je zou willen wensen. Een getting ready met bridesmaids, mooie speeches tijdens de ceremonie en het diner.

Hartelijke, warme felicitaties en een knalfeest met een mega grote band die alle muziek speelde die je maar kon wensen.

Denise en Tom onwijs bedankt dat ik bij deze bijzondere dag van jullie leven aanwezig mocht zijn. Het was een eer om jullie herinneringen te fotograferen. Een ongelooflijke ervaring die ik nooit zal vergeten. Geniet van de liefde en van elkaar!

Denise over haar bruidsfotografie

“Wij zijn heel tevreden over Freek. Hij was de dag zelf (14-02-20) echt amper zichtbaar, maar is het voortraject heeft hij ons juist voorzien van tips and tricks. Want hij is echt een deskundige! En de foto’s die we hebben gekregen, zijn echt zoals we hadden gehoopt. Wij wilden geen geposeerde foto’s, maar foto’s die de dag perfect weergeven. We kunnen niet anders zeggen, dan dat dat gelukt is. We hebben inmiddels ook ons album ontvangen. We hebben even gewacht met het bekijken, omdat we in deze coronaperiode echt even terug wilde naar 14 februari. Maar dat hebben we nu gedaan en het is echt zoals verwacht: vakwerk! Bedankt Freek, hier kunnen wij nog jaren van genieten”

bruidsfotograaf Eindhoven
Denise

Bruidsfotografie van Denise en Tom