Bruidsfotografie – Latifa en Jawad

Hoe breng je een bruiloft in hogere sferen? Door in één van de hoogste woontorens van Rotterdam te wonen. Daar op de 33ste verdieping vond de getting ready van de bruidegom plaats. Compleet met foto’s op het balkon. Wat een ontzettend prachtig uitzicht was dat. Maar stiekem was ik wel blij toen we weer met beide benen op de begane grond stonden. Daar werd de bruidegom opgehaald door een mooie witte klassieke Bentley. Graag rijd ik op dit soort momenten altijd mee met het bruidegom of bruidspaar, omdat er in de auto altijd fantastische momenten zijn die je kan fotograferen.

Eenmaal in de straat aangekomen stond er een Marokkaanse band klaar om de bruidegom feestelijk te begeleiden naar het huis van de bruid. Na de mooie first look barstte het feest al los en gingen de eerste voetjes al van de vloer.  Om vervolgens richting de Historische Tuin Schoonoord te vertrekken. Een prachtige verborgen tuin  in het centrum van Rotterdam. Alleen zat niet iedere bezoeker op onze aanwezigheid te wachten.

In het prachtige Wereldmuseum vond de mooie ceremonie en alle andere feestelijkheden van de dag plaats. Het werd nog erg laat en gezellig.

Latifa en Jawad onwijs bedankt dat ik jullie bruiloft mocht fotograferen. Geniet van de liefde en van elkaar!

Latifa over haar bruidsfotografie

“We hebben Freek gevonden via onze trouwlocatie. Na een fijn kennismakingsgesprek hebben we besloten om Freek aan te nemen als onze fotograaf. Na 2,5 maand, wat supersnel is, onze fotos ontvangen. We waren erg onder de indruk van de foto’s. Vele mooie spontane foto’s met mooie verlichting. Je ziet in de fotos terug dat Freek naar onze wensen heeft geluisterd en je ziet ook in de foto’s terug dat fotografie zijn passie is . Freek is zeker aan te raden!

trouwen bij het wereldmuseum
Latifa

Bruidsfotografie van Latifa en Jawad