Bruidsfotografie – Jantien en Corne

Een bruidegom in ceremonieel tenue, een bruid met een prachtige trouwjurk en een fantastische locatie. Alle ingrediënten voor een zeer mooie bruiloft. Corne was jaren terug kapitein bij de landmacht de keuze wat hij aan zou doen op de bruiloft was dan ook snel gemaakt. Jantien geeft kleur en stylingadvies. Dit was zeker terug te zien in haar mooie jurk met knoopjes aan de mouwen. De locatie het mooi kasteel Ammersoyen gelegen in de Bommelerwaard, vlakbij de Maas en de grens met Brabant. Een echt middeleeuws kasteel met vier torens, imposante Grote Zaal van maar liefst zes meter hoog, voorburcht en grachten. Een mooi decor voor een prachtige dag.

De getting ready vond plaats in het koetshuis. Daar waren alle tafels aan kant geschoven om voldoende plek te hebben om de jurk aan te doen. Dat je als fotograaf altijd het onverwachte moet verwachten bleek toen de ceremoniemeester opeens over de tafels ging lopen, omdat ze haar tas met het draaiboek vergeten was. Wat hou ik toch van dit soort momenten. Na de first look gingen we naar het kasteel voor de
ceremonie waarbij sommige gasten ook interessante dingen aan het doen waren. Met een knallende sabrage was het vervolgens tijd om het huwelijk in te zegenen. Om vervolgens lekker te genieten van de dag en alle momenten. Het was een prachtige bruiloft.

Jantien en Corne onwijs bedankt dat ik bij deze bijzondere dag van jullie leven aanwezig mocht zijn. Het was een eer om jullie herinneringen te fotograferen. Een ongelooflijke ervaring die ik nooit zal vergeten. Geniet van de liefde en van elkaar!

Jantien over haar bruidsfotografie

“Bij een trouwerij komt heel veel kijken. Meer dan je van te voren kunt bedenken. Ook overschrijd je hoe dan ook je initiële budget. Dus vanaf het begin moet je keuzes maken in wat belangrijk is op jullie dag. Onze ervaring is dat een van die dingen een goede fotograaf is.

Op onze trouwdag werden we geleefd en maakten we niet alles echt bewust mee. De herinneringen kwamen weer terug toen we de foto’s zagen. En het maakt echt uit of je de buurman vraagt om foto’s te maken of een professionele bruidsfotograaf. Wat een prachtige foto’s heeft Freek gemaakt! Hij is heel contentieus en kan daardoor het verschil echt maken. Ons heeft het hele mooie foto’s opgeleverd en daarbij prachtige herinneringen voor altijd.

Freek is dubbel en dwars het geld waard geweest. Dankjewel Freek!”

Jantien

Bruidsfotografie van Jantien en Corne