Bruidsfotografie – Carmella en Maarten

De liefde tussen deze 2 mooie mensen is zo krachtig daar kan geen pandemie tegenop!  Dus ging ik op een zonnige ochtend in augustus naar het mooie Kasteel Ammersoyen om de bruiloft van Carmella en Maarten te fotograferen. Na de getting ready van de bruid en bruidegom, was het tijd voor de anderen om zich om te kleden. Helaas had niet iedereen hier dezelfde ideëen over, maar met oma en opa in de buurt is dat toch goed gekomen.

Na een prachtige first-look van de bruid en bruidgeom op de brug van het kasteel was het tijd voor de mooie ceremonie. Echter na het ja-woord liep alles iets anders dan gepland. De bruidsjonker die ook de ringen zou dragen was op het moment suprême in slaap gevallen. Dat werd dus even improviseren.

Daarna was het tijd voor een gezellige wijn-proeverij en een rondleiding door het kasteel.  De dag werd afgesloten met een avondvullend diner met als klap op de vuurpijl een tafel met zoetigheid en een hilarische online pubquiz. Jeetje wat was dat leuk en lekker  ;-)

Carmella en Maarten onwijs bedankt dat ik bij deze bijzondere dag van jullie leven aanwezig mocht zijn. Het was een eer om jullie herinneringen te fotograferen. Een ongelooflijke ervaring die ik nooit zal vergeten. Geniet van de liefde en van elkaar!