Bruidsfotografie – Wendy en Ryan

Als bruidsfotograaf maak ik veel speciale dingen mee. Iedere bruiloft is uniek. Elk bruidspaar is anders en ook hoe de dag verloopt is iedere keer weer anders. Dat maakt mijn werk zo ontzettend leuk om te doen. Regelmatig gebeuren er dingen die ik niet meer vergeet. Zo ook bij deze bruiloft. Ryan had er voor gekozen om zijn getting ready alleen te doen.  Toen hij zijn trouwpak uit de kledinghoes haalde zagen we dat zijn blouse helemaal was gekreukt. Dat is niet erg en gebeurt wel vaker.

Tot het moment dat de bruidegom tegen mij zei; dat strijken niet in zijn pakket van huishoudelijke werkzaamheden zit. Na het geven van een spoedcursus is het helemaal goed gekomen. Het was een fantastische dag op het prachtige kasteel Heeswijk.

Wendy en Ryan onwijs bedankt dat ik bij deze bijzondere dag van jullie leven aanwezig mocht zijn. Het was een eer om jullie herinneringen te fotograferen. Een ongelooflijke ervaring die ik nooit zal vergeten. Geniet van de liefde en van elkaar!