Bruidsfotografie – Anne en Niels

Trouwen bij kasteel Heeswijk blijft een geweldige ervaring. De afgelopen jaren heb ik veel bruiloften op deze mooie plek mogen fotograferen. De bruiloft van Anne en Niels was een van de laatste bij kasteel Heeswijk in 2019 en daarom extra speciaal. Anne en Niels hadden er voor gekozen om alles op deze locatie te doen. Van getting ready met veel vrienden en vriendinnen, een fantastische firstlook op de toegangsbrug over de gracht, prachtige vows tijdens de ceremonie en een spetterend feest.

Anne en Niels onwijs bedankt dat ik bij deze bijzondere dag van jullie leven aanwezig mocht zijn. Het was een eer om jullie herinneringen te fotograferen. Een ongelooflijke ervaring die ik nooit zal vergeten. Geniet van de liefde en van elkaar!

Niels over zijn bruidsfotografie

“Als je een fotograaf zoekt die op een professionele wijze met je samenwerkt, dan kunnen wij Freek enorm aanbevelen. Hij heeft onze dag zo mooi weergegeven op foto’s en die herinneringen zijn vóór het leven. Daarbij wordt er goed meegedacht met je voorkeuren en wensen. Wij zijn enorm tevreden met zijn werk en zouden hem bij iedereen aanbevelen.

bruidsfotograaf den bosch
Niels

Bruidsfotografie van Anne en Niels