Bruidsfotografie – Aafke en Tom

Als fulltime bruidsfotograaf heb ik de leukste baan ter wereld. Dit brengt mij in de gelegenheid om geweldige en leuke bruidsparen te mogen ontmoeten, zoals Aafke en Tom. Bij de kennismaking begrepen we elkaar meteen. Ze wilde graag dat de foto’s van hun bruiloft het echte verhaal vertelde. Zodat ze de dag konden herbeleven met alle emoties en momenten die er waren.

Als locatie voor hun bruiloft hadden ze een kasteel uitgekozen. Niet zomaar een kasteel, maar Kasteel Henkenshage in Sint-Oedenrode (op korte afstand van Den Bosch).  Dit wonderschone kasteel is een van de mooiste kastelen van Brabant met een prachtige binnenplaats en een nog mooiere kasteeltuin. Een absolute droom voor veel bruidsparen.

In de prachtige tuin werd het burgerlijk huwelijk voltrokken waarbij van alles gebeurde. Zo was er een kleine gast die zijn eigen plan trok, maar ook had de bruidegom als verrassing voor de bruid een lied ingezongen wat tijdens de ceremonie werd afgespeeld. Waren er mooie speeches van familie en van de bruid en bruidegom. Daarna was het tijd voor een dubbele sabrage en genoot het bruidspaar van elk klein moment van de dag.

Aafke en Tom onwijs dankt dat ik jullie bruiloft mocht fotograferen. Geniet van de liefde en van elkaar!

Tom over zijn bruidsfotografie

“Wat een super goede en fijne creatieve fotograaf! Tijdens de bruiloft zorgt Freek ervoor dat je nauwelijks doorhebt dat er een fotograaf is. Afgelopen week het eindresultaat ontvangen, en wij zijn hier super blij mee! Hartelijk bedankt Freek voor al je goede professionele hulp.

trouwen bij kasteel henkenshage
Tom

Bruidsfotografie van Aafke en Tom