trouwen bij kasteel Maurick

Trouwen bij Kasteel Maurick, Vught

Bruidsfotografie – Jessie en Lars

De first look op je bruiloft, het moment dat je elkaar voor het eerst ziet, kan je op veel verschillende manieren doen. Maar deze variant was ik nog niet eerder tegengekomen. Het moment dat het bruidspaar elkaar voor het eerst zou zien vond bij hen thuis plaats. Vol spanning stond de bruidegom in de tuin te wachten op de bruid. Wat hij niet wist is dat achter zijn rug niet zijn aanstaande aan kwam lopen, maar er een heuse prank met hem werd uitgehaald. Wat hebben we met z’n allen ontzettend hard gelachen en wat was de bruidegom opgelucht toen hij in tweede instantie zijn bruid zag. Na dit hilarische moment gingen we met z’n allen naar het prachtige Kasteel Maurick waar het nog een hele mooie dag zou worden.   

 

Jessie en Lars onwijs bedankt dat ik bij deze bijzondere dag van jullie leven aanwezig mocht zijn. Het was een eer om jullie herinneringen te fotograferen. Een ongelooflijke ervaring die ik nooit zal vergeten. Geniet van de liefde en van elkaar!

 

p.s. wil je de video zien klik dan hier:  https://www.youtube.com/watch?v=KUipiWJDKV0

GDPR Consent

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Klik op instellingen om je voorkeuren te wijzigen of lees ons privacy beleid door.

Privacy policy
error: De inhoud van deze website is beschermd.
Neem contact op