Bruidsfotografie – Angela en Martijn

Vlakbij Den Bosch, aan de rivier de Dommel in Vught, vind je Kasteel Maurick. Dit is één van de mooiste kastelen van Nederland. Het vormde het prachtige decor voor de bruiloft van Angela en Martijn. De dag begon natuurlijk met de getting ready met mooie momenten tussen de moeder en dochter. Hier kan ik als fotograaf dan ook echt van genieten. Kinderen waren deze dag trouwens volop aanwezig, want Angela is lerares. Een bezoek aan haar basisschool kon dan ook niet uit blijven. Daar aangekomen stonden alle kinderen buiten op het schoolplein in spanning op haar te wachten. Onder luid gejuich en zang werden het bruidspaar welkom geheten.

Een prachtig en oorverdovend moment wat ik me nog lang zal herinneren. Hierna was het tijd om naar Kasteel Maurick te gaan voor de ceremonie en alle andere leuke dingen die dag.

Angela en Martijn onwijs bedankt dat ik bij deze bijzondere dag van jullie leven aanwezig mocht zijn. Het was een eer om jullie herinneringen te fotograferen. Een ongelooflijke ervaring die ik nooit zal vergeten. Geniet van de liefde en van elkaar!

Martijn over zijn bruidsfotografie

“Wij hebben een hele fijne begeleiding gehad van begin tot het eind met tips en adviezen. Op de dag zelf zijn de mooie spontane momenten vastgelegd zonder dat we dit zelf in de gaten hadden. Freek doet zeker zijn naam Platimo eer aan! Wij raden Freek zeker aan, aan andere bruidsparen. Geëindigd met een prachtig fotoboek vol mooie herinneringen!

Martijn

Bruidsfotografie van Angela en Martijn