trouwen bij klooster bethlehem

Trouwen bij Klooster Bethlehem, Haren

Bruidsfotografie – Elaine en Maikel

Wow, wow wat een fantastische bruiloft heb ik weer mogen fotograferen. Tijdens het kennismakingsgesprek vertelde de bruid en bruidegom mij dat familie en vrienden erg belangrijk voor ze zijn. Toen ik ’s ochtends bij de bruid arriveerde was het dan ook al een grote gezellige bedoeling. Na de eerste foto’s te hebben gemaakt ging ik naar de bruidegom. Daarvoor hoefde ik niet ver te reizen, hij zat slechts één voordeur verder. Heel handig als de ouders van de bruid de buren zijn.  Hierna was de first look met familie en vrienden. Vervolgens gingen we naar het prachtige Klooster Bethlehem in Haren waar het nog een fantastische dag zou worden.  

 

Elaine en Maikel onwijs bedankt dat ik bij deze bijzondere dag van jullie leven aanwezig mocht zijn. Het was een eer om jullie herinneringen te fotograferen. Een ongelooflijke ervaring die ik nooit zal vergeten. Geniet van de liefde en van elkaar!

 

GDPR Consent

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Klik op instellingen om je voorkeuren te wijzigen of lees ons privacy beleid door.

Privacy policy
error: De inhoud van deze website is beschermd.
Neem contact op