Bruidsfotografie – Elaine en Maikel

Wow, wow wat een fantastische bruiloft heb ik weer mogen fotograferen. Tijdens het kennismakingsgesprek vertelde de bruid en bruidegom mij dat familie en vrienden erg belangrijk voor ze zijn. Toen ik ’s ochtends bij de bruid arriveerde was het dan ook al een grote gezellige bedoeling. Na de eerste foto’s te hebben gemaakt ging ik naar de bruidegom. Daarvoor hoefde ik niet ver te reizen, hij zat slechts één voordeur verder. Heel handig als de ouders van de bruid de buren zijn.

Hierna was de first look met familie en vrienden. Vervolgens gingen we naar het prachtige Klooster Bethlehem in Haren waar het nog een fantastische dag zou worden.

Elaine en Maikel onwijs bedankt dat ik bij deze bijzondere dag van jullie leven aanwezig mocht zijn. Het was een eer om jullie herinneringen te fotograferen. Een ongelooflijke ervaring die ik nooit zal vergeten. Geniet van de liefde en van elkaar!

Elaine over haar bruidsfotografie

“Na ons eerste gesprek met Freek waren we er vrij snel uit dat hier onze keuze op ging vallen. Uit de reportage bleek dan ook dat we hier goed aan gedaan hebben. Fantastische manier van foto’s schieten. De foto’s waren spontaan en vol emotie! Erg waardevolle herinnering aan onze mooie dag! Mochten we nu moeten kiezen zouden we weer voor Freek gaan! In een woord Prachtig!!!

trouwen bij klooster bethlehem
Elaine

Bruidsfotografie van Elaine en Maikel