bruidsfotograaf breda

Trouwen bij Natuurpoort Bos & Co Oosterhout en Heuvelpark Dongen

Bruidsfotografie – Lindy en Martijn

Vliegenmeppers in de vorm van een hand om het bruidspaar te feliciteren. Een hengel om de ringen en de pen voor de akte aan te geven.  Deze bruiloft was helemaal corona proof. Voor mij als een fotograaf ook gerustellend idee, zodat ook ik helemaal op en top en gezond blijf. Deze geweldige bruiloft begon met de getting ready van de bruid en bruidegom, waarna een hele mooie, emotionele first look plaats vond.  Na de ceremonie was het tijd voor de taart en toost en gingen we naar het prachtige Heuvelpark in Dongen voor de fotoreportage. ’s Avonds was er een uitgebreid diner. Met als  klap op de vuurpijl dat het begon te regen. Hierop nam ik het bruidspaar nog even mee voor een mooie laatste foto.

 

Lindy en Martijn onwijs bedankt dat ik bij deze bijzondere dag van jullie leven aanwezig mocht zijn. Het was een eer om jullie herinneringen te fotograferen. Een ongelooflijke ervaring die ik nooit zal vergeten. Geniet van de liefde en van elkaar!

 

 

 

GDPR Consent

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Klik op instellingen om je voorkeuren te wijzigen of lees ons privacy beleid door.

Privacy policy
error: De inhoud van deze website is beschermd.
Neem contact op