Bruidsfotografie – Rosali en Diederick

Voor de bruiloft vandaag mocht ik naar het altijd mooie Den Haag. In de vroege ochtend was de bruidegom al druk met de stropdassen en corsages van zijn zonen. Die daarna nog even los gingen op de trampoline in de tuin. Ook grote jongens blijven stiekem toch kinderen. Hierna was het tijd voor de first look. Na dit mooie speciale moment klonk het geluid van paardenhoeven op de weg. Als verrassing had bruidegom een stralende witte koets met vier paarden geregeld. De tocht gingen naar het prachtige Paviljoen de Witte in Scheveningen waar de ceremonie plaats vond. Vele mooie worden werden gezegd door de trouwambtenaar en anderen aanwezigen. Gelukkig was het ontzettend mooi weer en kon er buiten op het terras met uitzicht op het strand en de zee worden getoost op het kersverse bruidspaar.

Thuis in Den Haag was inmiddels alles gereed voor een gezellige lunch onder een mooie ingedekte stretchtent en was het nog erg gezellig die middag. Hierna was het tijd voor het bruidspaar om naar Hotel des Indes te gaan om even lekker bij te komen en zich om te kleden. Als verrassing werden ze vervolgens opgehaald met een trike en werd er thuis nog een gezellig feestje gegeven.

Rosali en Diederick onwijs bedankt dat ik bij deze bijzondere dag van jullie leven aanwezig mocht zijn. Het was een eer om jullie herinneringen te fotograferen. Een ongelooflijke ervaring die ik nooit zal vergeten. Geniet van de liefde en van elkaar!