Bruidsfotografie – Josephine en Giedo

Freek is afstand voor jou een bezwaar? Dit is een van de meest gestelde vragen die ik krijg. Mijn antwoord; het maakt mij niet uit waar de bruiloft is, als het maar gezellig is. Ik stap graag in de auto, bus, trein of vliegtuig en we komen naar jullie toe. En zo stond ik op een vroege zaterdagochtend in juli samen met mijn second shooter Wietske in de gemeente Súdwest Fryslân.  En niet op zomaar een locatie, nee ook nog de mooiste trouwlocatie van Friesland waar je kan trouwen aan het water. Wie droomt daar nu niet van? Het zag er allemaal heel indrukwekkend uit ;-) Maar dit was slechts het begin van een prachtige dag.

Terwijl ik bij de bruid was om haar zeer gezellige getting ready te fotograferen was mijn second shooter bij de mannen. Deze waren bezig met het opbouwen en spelen van allerlei spelletjes. Nu dacht ik dat ik als spelletjesfreak al heel wat spelletjes kende, maar van cornhole had ik nog nooit gehoord. Wat? Precies dat had ik ook. Het is een spel waarbij je een maiszakje in een gat probeert te gooien. Degene die de meeste punten gooit is de winnaar. En ja dat werd uitbundig gevierd.

Maar toen was het zover, de ceremonie stond op het punt te beginnen. De bruid nam nog even voor de laatste keer haar tekst door en toen was het grote moment daar. Super tof, want de ceremonie was ook het moment dat de bruid en bruidegom elkaar voor het eerst zouden zien. Het was prachtig om al die liefde te zien. Het werd nog een hele relaxte zomerdag waarbij we nog mooie momenten hebben mogen fotograferen. Zelfs het kind in het bruidspaar kwam even helemaal los. Iets wat maar net goed ging overigens, maar dat zal je bij het bekijken van de foto’s zien ;-)

Josephine en Giedo onwijs bedankt dat ik jullie bruiloft mocht fotograferen. Geniet van de liefde en van elkaar!

Giedo over zijn bruidsfotografie

“Geweldige fotograaf.

Vanaf het eerste moment hadden wij een hele fijne klik met Freek. Hij heeft onze bruiloft ontzettend mooi weergegeven waardoor wij nog steeds aan het nagenieten zijn van onze dag. De foto’s zijn een hele mooie weerspiegeling van de dag en daarbij de sfeer goed kunnen vastleggen op de foto’s.
Hij is goed voorbereid, erg professioneel en wist goed rekening te houden met onze wensen.

Wij raden Platimo Bruidsfotografie aan iedereen aan!!

trouwen bij pollepleats
Giedo

Bruidsfotografie van Josephine en Giedo