Bruidsfotografie – Paulien en Jeroen

Deze mooie dag begon met de first look van de bruid en bruidegom thuis in ’s -Hertogenbosch. Altijd weer een ontzettend spannend moment voor het bruidspaar, maar ook voor de andere aanwezigen. De kleine gasten keken hun ogen uit en ontdekte spontaan nieuwe mogelijkheden met de trouwjurk. Vervolgens gingen we op weg naar de ceremonie in het Raadhuis in Ravenstein. De bruidegom had hiervoor een hele speciale trouwauto geregeld. Maar hoe maak je hier nu bijzondere foto’s van? Door op de snelweg met mijn het hoofd uit het autoraam te gaan hangen en helemaal los te gaan… Na de prachtige ceremonie was het tijd voor de groepsfoto’s.

Hierbij gebeurt meestal wel iets onverwachts, maar gelukkig is dit allemaal goed gekomen.  Toen was het tijd voor de taart en toost en mooie speeches voor het bruidspaar. De dag eindigde met een fantastische fotoreportage.

Paulien en Jeroen onwijs bedankt dat ik bij deze bijzondere dag van jullie leven aanwezig mocht zijn. Het was een eer om jullie herinneringen te fotograferen. Een ongelooflijke ervaring die ik nooit zal vergeten. Geniet van de liefde en van elkaar!

Paulien over haar bruidsfotografie

“Fijne fotograaf, en prachtige foto’s. Elke keer als mijn ma en ik de foto’s terug kijken, beleven we onze dag opnieuw.

bruidsfotograaf Den Bosch
Paulien

Bruidsfotografie van Paulien en Jeroen