Bruidsfotografie – Steffi en Raymon

Dat een fotoreportage voor de ceremonie niet geheel zonder risico is bleek tijdens de bruiloft van Steffi en Raymon. Helaas was tijdens de fotoshoot in de prachtige tuin van Huize Duivelaar de trouwjurk vies geworden. Snel schoot iedereen te hulp om de bruid te helpen en alles weer schoon te poetsen. Vervolgens werd na een grondige inspectie de jurk weer wit verklaard. Ik hou ontzettend veel van deze onvoorspelbare momenten, omdat ze voor mij het echte verhaal van de dag vertellen.

Steffi en Raymon onwijs bedankt dat ik bij deze bijzondere dag van jullie leven aanwezig mocht zijn. Het was een eer om jullie herinneringen te fotograferen. Een ongelooflijke ervaring die ik nooit zal vergeten. Geniet van de liefde en van elkaar!

Steffi over haar bruidsfotografie

“Geen moment spijt gehad! Freek heeft ons super geholpen van begin tot eind en super mooie kwaliteit foto’s gemaakt! Gedurende de grote dag hebben we bijna niet gemerkt dat Freek er was. Maar soms kwam Freek met super leuke ideeën die geweldige foto’s hebben opgeleverd. Service/Prijs/Kwaliteitsverhouding is gewoon super! Mocht je nu nog twijfelen? Niet doen! Scroll niet meer verder! Hier moet je zijn!”

bruidsfotograaf breda
Steffi

Bruidsfotografie van Steffi en Raymon