Bruidsfotografie – Jeannette en David

Dat de bruiloft van Jeannette en David geen standaard bruiloft zou worden werd al meteen duidelijk toen Jeannette mij de foto van haar jurk stuurde.  Meteen moest ik denken aan het liedje van Chris de Burgh;

I’ve never seen you looking so lovely as you did tonight
I’ve never seen you shine so bright

I ‘ve never seen so many men ask you if you wanted to dance,
They ‘re lookig for a little romance given half a chance

And I have never seen that dress you’re wearing
Or the highlights in your hair that catch your eyes.

I have been blind,
The lady in… RED is dancing with me, cheek to cheek.

Ook David deelde zijn kleding keuze met mij en vroeg zelfs mee te denken over de kleur van zijn stropdas. Erg leuk om als bruidsfotograaf zo betrokken te worden bij de dag. Maar ik was niet de enige die mee een rol had tijdens deze speciale dag. Zo mocht de zoon van het bruidspaar de trouwauto uitzoeken. Een erg stoere actie. Ik was dan ook erg benieuwd wat hij gekozen had. Daar kwam hij aanrijden in een enorm Amerikaans slagschip, een Cadillac Eldorado Cabrio. Hij was natuurlijk zo trots als een pauw. Ook de ceremonie was om meerdere redenen bijzonder. Zo was het de burgemeester de Babs. Bracht de bruid als verrassing een serenade aan de bruidegom. Was er live muziek van een goede vriendin. De ringen werden gebracht door een heel speciaal persoon. De moeder van de bruid. Die tevens een ontzettend leuke speech had. Om het geheel compleet te maken waren er later die dag ook nog een verrassingsoptreden van de dochter en een hilarisch stukje wat werd opgevoerd door alle kinderen en aanhang. Het was een dag om nooit meer te vergeten.

Jeannette en David onwijs bedankt dat ik jullie bruiloft mocht fotograferen. Geniet van de liefde en van elkaar!

Jeannette over haar bruidsfotografie

“Freek heeft onze prachtige dag als een compleet verhaal weten te vertellen mijn zijn foto’s. Met veel oog voor detail, emotie en warmte tussen ons en met onze gasten. We hebben voor Freek gekozen vanwege de rust die hij uitstraalt en op de dag was dat niet anders. Daarnaast weet Freek met heel leuke vragen spontaniteit uit te lokken. We zijn heel erg tevreden!!”

trouwen herberg van boxtel haaren
Jeannette

Bruidsfotografie van Jeannette en David