Bruidsfotografie – Roos en Jules

Tijdens de leuke gesprekken met Roos en Jules voorafgaand aan de bruiloft ontstond het idee om de first look op de pooltafel thuis te doen. Wat een te gek moment was dat, maar al snel volgden er nog veel meer…

Zo ging dit bruidspaar met een super gave Thriump TR6 cabrio naar de prachtige Schellingwouderkerk voor hun bijzondere ceremonie. Roos en Jules spelen allebei bij een amateur toneelgezelschap. Als enorme verrassing gaf het toneelgezelschap tijdens de ceremonie een verrassingsvoorstelling aan het bruidspaar en alle aanwezigen. Compleet met allerlei opdrachten waarbij zelfs koudijs werd gebruikt. Ook waren er super hilarische speeches van hun kinderen die onder meer vertelden over de date perikelen van hun moeder. Na een prachtige JA ik wil was het tijd voor de toost en taart en gingen we naar een bijzondere plek om foto’s te maken. Namelijk de plek waar de eerste kus plaats vond. Hoe bijzonder is dat?

Eenmaal bij het toffe Kaap Amsterdam aangekomen konden sommige gasten het even niet meer vol houden. Hierbij was ook aan het bruidspaar gedacht want er was zelfs een bed in de stijl van John Lennon en Yoko Ono neer gezet. Tijdens het diner gebeurde er van alles. Zo was er een kleine gast zijn confetti hartjes kwijt en ging daarom op onderzoek uit.

’s Avond ging het dak eraf met een spectaculaire openingsdans met super goede muziek van band Hotel. Waarvan sommige liedjes nog steeds na dreunen in mijn hoofd. De bruidegom had nog als verrassing een flashmob in petto en toen de dag bijna was afgelopen besloten we nog een spectaculaire drone foto te maken.

Roos en Jules onwijs bedankt dat ik jullie bruiloft mocht fotograferen. Geniet van de liefde en van elkaar!

Jules over zijn bruidsfotografie

“Freek heeft de gave om je in gedachte door de huwelijksdag heen te nemen. Je merkt daarbij zijn ervaring, zijn interesse en zelfs een soort van dankbaarheid om deze bijzondere dag te mogen gaan meebeleven. Bijzonder om de dag vanuit zijn insteek voor te bereiden. Als een aaneenschakeling van fotomomenten, met zijn verassende aanwijzingen die de kans op een rake foto groter maken. En prachtige foto’s als resultaat!

trouwen in amsterdam
Jules

Bruidsfotografie van Roos en Jules