Bruidsfotografie – Anna en Wybe

Wat doe je als je als bruidegom voor een gesloten deur staat? Dat vroeg Wybe zich af toen hij op de locatie was voor zijn getting ready. Daar hoefde hij niet lang over na te denken; “nou dan kleed ik me toch op straat om”.  Op zo’n moment maakt mijn hart altijd even een vreugdesprongetje. De onvoorspelbare en onverwachte momenten fotograferen zoals ze zijn en het unieke verhaal vertellen. Iets waar deze bruiloft helemaal mee vol zat, want toen ik bij de bruid aankwam en ze vol enthousiasme haar trouwjurk aandeed vloog er een knoopje van jurk. Gelukkig was er een handige zus in de buurt.

Toen was het grote moment aangekomen, de first look met elkaar en de familie. Wat straalde dit bruidspaar van geluk. Ook oma was hierbij aanwezig en vol trots werden elkaars trouwringen bekeken. Daarna was het tijd om alvast wat groepsfoto’s te maken in de tuin. Waarbij de sluier van de bruid een ander plan had en pardoes de lucht in tegen de heg vloog.

Bij het schitterende stadhuis aan de Coolsingel in Rotterdam vond de prachtige ceremonie plaats. Waarbij een pianist voor mooie muziek zorgde en we er buiten achter kwamen dat we niet het enige bruidspaar daar aanwezig waren. Vervolgens was het tijd om de auto in te stappen om naar het kunstdepot te gaan voor wat foto’s, maar wederom had de sluier van de bruid andere plannen.

In de Sociëteit aan Maas was het tijd voor de felicitaties, mooie speeches en het diner waarbij de gasten door het bruidspaar persoonlijk aan elkaar werden voorgesteld. Wat een leuke manier om elkaar te leren kennen. Het werd nog een leuk feestje, waarbij niets aan het oog van deze fotograaf ontging.

Anna en Wybe onwijs bedankt dat ik jullie bruiloft mocht fotograferen. Geniet van de liefde en van elkaar!

Anna over haar bruidsfotografie

“Freek is echt een schot in de roos! Naast dat hij prachtige foto’s maakt, is hij ook nog eens een super fijne fotograaf om erbij te hebben tijdens de dag. Hij geeft hele goede adviezen voor (stelt goede vragen over verwachtingen, etc.) & op (geeft tips & tricks) en na de dag (neemt de tijd om ervoor te zorgen dat je het perfecte fotoboek hebt). Hij zorgde ervoor dat we optimaal konden genieten van de dag, met de wetenschap dat we na konden genieten van de foto’s. Elke foto die hij heeft geleverd is prachtig en geeft weer een ander beeld van de dag. Hiernaast is hij is heel erg gepassioneerd over wat hij doet en dit is te zien in de foto’s. Naast Freek als fotograaf hadden wij ook nog een videograaf, waar hij ook heel fijn mee samen werkte.
Mocht je nog twijfelen over je keuze: kies vooral Freek!

De foto hieronder laat zien hoe gepassioneerd Freek is, wij vonden het mooi om onze foto’s te maken bij het kunstdepot in Rotterdam en hier werd hij al super enthousiast over en heeft met was kunst en vliegwerk deze prachtige foto gemaakt.”

trouwen in Rotterdam
Anna

Bruidsfotografie van Anna en Wybe