Bruidsfotografie – Gea en Tom

Een van de tips die ik altijd aan bruidsparen geef is; een opgeruimd huis staat mooier op de foto.

Maar toen ik ’s ochtends vroeg bij de ouders van de Gea thuis kwam werd ik helemaal verrast. Daar stond de moeder van de bruid de ramen te lappen terwijl dochterlief in de make-up zat. Een klein moment, maar wel een herinnering voor het leven.  Zo ook de unieke ‘sex and the city’ foto die ik van de bruid en haar vriendinnen in het centrum van Utrecht maakte. Of de prachtige fotoreportage in De Pandhof van de Dom met haar prachtige tuin en unieke kloostergangen.

Voor de ceremonie, borrel en het feest had het bruidspaar ook een unieke locatie gevonden. De tuin van de ouders van Gea. Daar stonden een paar sfeervol aangeklede stretchtenten. Een mooie plek voor de ceremonie en alle andere activiteiten die plaats vonden. Om het geheel af te maken stond er ook een photobooth wat zorgde voor een aantal hilarische momenten. Het werd nog heel gezellige en laat die dag.

Gea en Tom onwijs bedankt dat ik bij deze bijzondere dag van jullie leven aanwezig mocht zijn. Het was een eer om jullie herinneringen te fotograferen. Een ongelooflijke ervaring die ik nooit zal vergeten. Geniet van de liefde en van elkaar!

Tom over zijn bruidsfotografie

“Freek heeft onze bruiloft op een prachtige manier vastgesteld. Met zijn professioneel oog heeft hij momenten weten vast te leggen waar wij nog jaren later van kunnen genieten. Freek, heel erg bedankt!”

trouwen in utrecht
Tom

Bruidsfotografie van Gea en Tom