rouwen met dirk zeelenberg de wolfsberg groesbeek

Trouwen met Dirk Zeelenberg, De Wolfsberg Groesbeek

Bruidsfotografie – Brigitte en Koen

Op het hoogste punt van de bosrijke heuvels rondom Nijmegen staat Hotel Restaurant de Wolfsberg. Een prachtig locatie voor de geweldige bruiloft van Brigitte en Koen. Daar aangekomen pakte ik mijn fotoapparatuur en eigen aantekeningen. Bij een bruiloft zonder draaiboek zorg ik zelf voor een geheugensteuntje. Dit maakt het fotograferen van bruiloften ook zo leuk. Iedereen doet het gewoon op zijn eigen manier en alles is goed. Voor het voltrekken van hun huwelijk had het bruidspaar een zeer speciale trouwambtenaar ingehuurd. Bekend van o.a. All Stars en Divorce. Weet je al het al? Jazeker, de babs van vandaag was Dirk Zeelenberg. Het werd een persoonlijke, emotionele en hilarische dag. 

 

Brigitte en Koen onwijs bedankt dat ik bij deze bijzondere dag van jullie leven aanwezig mocht zijn. Het was een eer om jullie herinneringen te fotograferen. Een ongelooflijke ervaring die ik nooit zal vergeten. Geniet van de liefde en van elkaar!

 

 

 

GDPR Consent

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Klik op instellingen om je voorkeuren te wijzigen of lees ons privacy beleid door.

Privacy policy
error: De inhoud van deze website is beschermd.
Neem contact op