Bruidsfotografie – Brigitte en Koen

Op het hoogste punt van de bosrijke heuvels rondom Nijmegen staat Hotel Restaurant de Wolfsberg. Een prachtig locatie voor de geweldige bruiloft van Brigitte en Koen. Daar aangekomen pakte ik mijn fotoapparatuur en eigen aantekeningen. Bij een bruiloft zonder draaiboek zorg ik zelf voor een geheugensteuntje. Dit maakt het fotograferen van bruiloften ook zo leuk. Iedereen doet het gewoon op zijn eigen manier en alles is goed. Voor het voltrekken van hun huwelijk had het bruidspaar een zeer speciale trouwambtenaar ingehuurd. Bekend van o.a. All Stars en Divorce. Weet je al het al? Jazeker, de babs van vandaag was Dirk Zeelenberg. Het werd een persoonlijke, emotionele en hilarische dag.

Brigitte en Koen onwijs bedankt dat ik bij deze bijzondere dag van jullie leven aanwezig mocht zijn. Het was een eer om jullie herinneringen te fotograferen. Een ongelooflijke ervaring die ik nooit zal vergeten. Geniet van de liefde en van elkaar!

Koen over zijn bruidsfotografie

“Wat een grandioze foto’s en wat een fijn contact met onze fotograaf Freek. We kijken met heel veel plezier terug op onze bruiloft, dankzij de prachtige foto’s. Freek heeft een unieke kijk, heeft originele ideeën en was bereid om met ons mee te denken.

trouwen met dirk zeelenberg de wolfsberg groesbeek
Koen

Bruidsfotografie van Brigitte en Koen