Bruidsfotografie – Ellen en Bert-Jan

Ken je de quote “life begins at the end of your comfort zone”? Dit kan tijdens een bruiloft op het bruidspaar van toepassing zijn, maar in dit geval ook op de fotograaf. De bruid en bruidegom hadden namelijke een hele unieke plek voor hun ceremonie uitgekozen.  Trouwen in de hoogste uitkijktoren van Nederland (185mtr) die voor publiek toegankelijk is. Maar ja, wat als je als bruidsfotograaf het niet zo op hoogtes hebt (gelukkig was ik niet de enige) ….dan stap je uit je comfortzone.  Camera op pakken en gaan en heb ik foto’s kunnen maken die ik niet had willen missen.

Maar het blijft wel een beetje gek om op 100 meter boven de afgrond te fotograferen. Next challange een ceremonie op een bergtop.

Ellen en Bert-Jan onwijs bedankt dat ik bij deze bijzondere dag van jullie leven aanwezig mocht zijn. Het was een eer om jullie herinneringen te fotograferen. Een ongelooflijke ervaring die ik nooit zal vergeten. Geniet van de liefde en van elkaar!