trouwen op landgoed groot warnsborn

Trouwen op Landgoed Groot Warnsborn Arnhem

Bruidsfotografie – Naomi en Erik

Een sprookjesachtige locatie aan de rand van de Veluwe vormde het decor van de bruiloft van Naomi en Erik. In mijn auto reed ik het lange bospad bocht na bocht af terwijl de middagzon door de bomen scheen. Bij het grote statige landhuis mocht ik mijn auto parkeren. Wat een entree en wat mooie plek om het grootste feest van de liefde te mogen fotograferen. In de grote tuin met fonteinen, die me deed denken aan de tuinen van Versailles, vond de ceremonie plaats. Maar voor het zover was maakte de bruidegom (tot ieders verrassing) een entree met een knaloranje Lamborghini. Wat een fantastische moment was dat. De ceremonie stroomde over van mooie lieve woorden van iedereen. ’s Avonds werd het nog een top feest waarbij de wereld voor sommige gasten even op zijn kop stond.   

 

Naomi en Erik onwijs bedankt dat ik bij deze bijzondere dag van jullie leven aanwezig mocht zijn. Het was een eer om jullie herinneringen te fotograferen. Een ongelooflijke ervaring die ik nooit zal vergeten. Geniet van de liefde en van elkaar!

 

 

 

GDPR Consent

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Klik op instellingen om je voorkeuren te wijzigen of lees ons privacy beleid door.

Privacy policy
error: De inhoud van deze website is beschermd.
Neem contact op