Bruidsfotografie –Naomi en Erik

Een sprookjesachtige locatie aan de rand van de Veluwe vormde het decor van de bruiloft van Naomi en Erik. In mijn auto reed ik het lange bospad bocht na bocht af terwijl de middagzon door de bomen scheen. Bij het grote statige landhuis mocht ik mijn auto parkeren. Wat een entree en wat mooie plek om het grootste feest van de liefde te mogen fotograferen. In de grote tuin met fonteinen, die me deed denken aan de tuinen van Versailles, vond de ceremonie plaats. Maar voor het zover was maakte de bruidegom (tot ieders verrassing) een entree met een knaloranje Lamborghini.

Wat een fantastische moment was dat. De ceremonie stroomde over van mooie lieve woorden van iedereen. ’s Avonds werd het nog een top feest waarbij de wereld voor sommige gasten even op zijn kop stond.

Naomi en Erik onwijs bedankt dat ik bij deze bijzondere dag van jullie leven aanwezig mocht zijn. Het was een eer om jullie herinneringen te fotograferen. Een ongelooflijke ervaring die ik nooit zal vergeten. Geniet van de liefde en van elkaar!

Erik over zijn bruidsfotografie

“Freek heeft een heel bijzonder aandeel gehad in onze mooiste dag. Door zijn persoonlijke aanpak voelde we ons ontzettend op ons gemak. Freek komt met leuke en creatieve ideeën, waar de mooiste foto’s uit ontstaan. Wij zijn Freek enorm dankbaar en zouden hem aan iedereen aanbevelen”

trouwen op landgoed groot warnsborn
Erik

Bruidsfotografie van Naomi en Erik