Bruidsfotografie – Loes en Tom

Voor de bruiloft van dit bruidspaar mocht ik naar een leuke locatie. Half verscholen tussen oude bomen en bosschages, middenin de weilanden van de polder ‘De Wilde Venen’, staat een impulsante hofstede gebouwd in 1660. Haar naam; Land van Belofte in Moerkapelle. Een prachtige plek om een bruiloft te vieren. De ceremonie vond plaats in de zonnige boomgaard omringd door een moestuin, schapenwei, scharrelvarkens, kippen en huiskat. De toost en de borrel was in de prachtige tuin en deze plek was ook de locatie voor de foto’s waarbij de bruid in een stekelige situatie terecht kwam.

We gingen ook nog op een andere hele bijzondere plek foto’s maken met het bruidspaar. De bruidegom is rozenkweker en zo kwamen we terecht in een kas met duizenden rozen. Zo bijzonder, zo zie je maar als bruidsfotograaf kom je nog eens ergens.

Loes en Tom onwijs bedankt dat ik bij deze bijzondere dag van jullie leven aanwezig mocht zijn. Het was een eer om jullie herinneringen te fotograferen. Een ongelooflijke ervaring die ik nooit zal vergeten. Geniet van de liefde en van elkaar!