Het is zojuist bekendgemaakt. En nu mag ik het nu ook eindelijk van de daken schreeuwen: ik ben
genomineerd voor niet één, maar TWEE Bruidsfoto Awards! Ik heb inmiddels al veel prijzen
gewonnen, maar misschien zou ik ze wel allemaal inruilen om déze nominaties te verzilveren…

Wat zijn de Bruidsfoto Awards?
De meest prestigieuze fotowedstrijd voor bruidsfotografen in Nederland. Georganiseerd door het
gerenommeerde blad Bruid & Bruidegom. Als je deze wint, win je de erkenning van zowel een
kritische vakjury als het publiek.

Want: De vakjury kiest de genomineerden uit meer dan 1.250 inzendingen. Vervolgens kiest het publiek de
winnaars door te stemmen op hun favoriete foto’s.

De genomineerde foto’s
Ik ben dus genomineerd in 2 categorieën: ‘bruidspaar’ en ‘bruidskinderen’. Het is al bijzonder om 2 nominaties in de wacht te slepen. Maar in deze categorieën is het extra bijzonder: dit zijn de categorieën met de meeste inzendingen en dus de meeste concurrentie. Onderaan de pagina vind je mijn genomineerde foto’s.

Nu heb ik jouw hulp nodig!
Het publiek – jij dus! – bepaalt de winnaars. Daarom wil ik je vragen me te helpen door op mijn foto’s te stemmen (Mits je die de mooiste vindt, natuurlijk! ;-) ). Om ook jouw stem te laten gelden, is het wel een vereiste dat je jouw favoriete foto’s in alle 8 categorieën kiest. In 2 van de 8 categorieën vind je mijn foto’s terug.

Stem mijn foto’s naar de winst: https://www.bruidsfotoaward.nl

Stemmen kan tot 01-05-2020. Dus wacht niet te lang! Op 11 mei worden de winnaars bekendgemaakt.

bruidsfoto award 2020
bruidsfoto award 2020